• +36 30 954 0000
  • blazecut-sales@ple.hu

Katonaság

Iparági kockázatok

  • A katonai felszerelések tűzesetei igen gyakoriak.A tüzek kismértékű tüzelőanyag- vagy olajszivárgásból eredhetnek a motortér forró részein, továbbá a motortérben, a fülkében vagy a berendezés más részein fellépő elektromos hiba következtében.Terjedésük és a csatazónákban való legvalószínűbb jelenlétükmiatt jelentős kockázati tényezőt jelentenek a tüzek az egységek számára.

    A kialakult tűz veszélybe sodorhatja a személyzetet, és kiszolgáltathatja őket az ellenségnek, vagy lelassíthatja haladásukat.

Következmények

  • Gyors oltás nélkül a tűz egyik legelterjedtebb következménye a jármű kiégése, vagy gépészet rongálódása. A tűz továbbterjedését nem csak a gyújtóterületen lehet megfékezni, hanem minden olyan területen, ahová a tűz vagy annak füstje elér. Azonban a legrosszabbtól kell tartani, ha a tűz átterjed a kabinra vagy esetleg egy épületre,hiszen a tűz és a füst mindenjelenlévő életet veszélyeztet. 

A BLAZECUT MEGOLDÁS

  • Míg az általános vélekedés szerint a tűzoltó készülékeket könnyű felszerelni és használni, még mindig fennáll az égési sérülés veszélye, amikor kinyitják a rekeszt vagy a motorháztetőt a tűz eloltásához. És ki fogja eloltani a tüzet, ha a járműbalesetet szenved, és a benne ülők beszorultak? 

    A BlazeCut Fire rendszerek automatikusan működésbe lépnek a védett térben, ha tűz keletkezik, és másodpercek alatt eloltjáka tüzet, minimális kárt hagyva a berendezésben.

    A BlazeCut beszerelésre kész tűzoltási megoldásokat kínál, amelyek ideálisak flottajárművekhez, taxikhoz, buszokhoz, teher- és lakóautókhoz, katonai járművekhez,illetve átfogóbb megoldásokraés telepítésekre is van lehetőségnagyobb vagy összetettebb járművek esetében. 

Katonai terepjárók
Katonai terepjárók
Védelmi flotta járművek
Védelmi flotta járművek
Terepjáró tehergépkocsi
Terepjáró tehergépkocsi
Katonai buszok
Katonai buszok
Egyedi járművek
Egyedi járművek
Csapatszállítók
Csapatszállítók