• +36 30 954 0000
  • blazecut-sales@ple.hu

Biztonságos hajózás

Iparági kockázatok

Következmények

  • A tüzek és robbanások minden évben jelentős mennyiségű szabadidő-hajó-tulajdonost és utast sebesítenek meg, ráadásul súlyos anyagi károkat is okozva. A megfelelő tűzvédelmi rendszer használatával sok ilyen esemény megelőzhető lenne, vagy minimalizálható lenne a kár. Sok hajótulajdonos azonban nem veszi figyelembe a tűzveszélyt, illetve nem tudja, hogy hogyan mérsékelje azt, vagy mit tegyen, ha tűz keletkezik a hajón.

    Sokan nincsenek tisztában a tűzoltó készülékek hiányosságaival sem. Ugyan a kézi tűzoltó készülékek kötelezőek a fedélzeten, tűz esetén hamar kiürülnek, és a felhasználónak nagyon közel kell kerülnie a tűzhöz, hogy el tudja azt oltani.Ez azt jelenti, hogy a tüzet eloltani próbáló személynek még akkor is csak nagyon rövid idő áll a rendelkezésére, ha a tüzet korán észleli és sajnos még így is fennáll annak a veszélye, hogy az oltás során megsérül.

A BlazeCut megoldás

  • A BlazeCut Fire rendszerek percek alatt telepíthetők külső és kis belső motorokhoz. Tűz esetén a BlazeCut rendszer automatikusan működésbe lép a motortérben, másodpercek alatt eloltva a tüzet, a személyi sérülések és a nagyobbvagyoni károk elkerülése érdekében. A BlazeCut Fire rendszer telepítésével jelentősen megnő a hajó, és a hajón utazó személyek biztonsága.

    A BlazeCut tűzvédelmi rendszerek több kockázati zóna lefedésére is tervezhetők. Egyetlen közös rendszerrel telepíthetők, amely egyaránt lefedi a motor, az elektromos vezérlők és a konyha tűzvédelmét.

    Hajótulajdonosként nem árt tudni azt sem, hogy a legtöbb biztosítótársaság baleset esetén nem téríti meg a hajó felújítására költött teljes összeget. A BlazeCut rendszer ezért felbecsülhetetlen értékű szövetségesként biztosít nyugalmat, a személyi sérülések és vagyoni károk minimalizálásával, életeket és pénzt mentve.

Külmotorok
Külmotorok
Sterndrives
Sterndrives
Kapitányi fülkék
Kapitányi fülkék
Hajózási alkalmazások
Hajózási alkalmazások
Jet ski
Jet ski
Yachtok
Yachtok