• +36 30 954 0000
 • blazecut-sales@ple.hu

Gyárak

Iparági kockázatok

 • A gyártás számos tűzveszélyt rejthet az egész üzemben.  Néhány esetben ez emberi mulasztásra vagy hanyagságra, rosszul működő tápegységekre, túlfeszültségekre, hibás elektromos csatlakozásokra, rövidzárlatokra, túlterhelt áramkörökre vagy elektromos ívre vezethető vissza. Ezek a tüzek katasztrofálisak lehetnek, ha nem oltják el őket időben. A BlazeCut a legtöbb üzemben, gyárban előforduló kisebb tűzveszélyes terek védelmére nyújt megoldást, elkerülve ezzel a nagy tüzeket és a nagyobb károkat. 

Következmények

 • A tűz pusztító következményei igen kiterjedtek lehetnek: jelentős üzemi károk, vagyoni veszteségek, pl. károsodhatnak a gyártóberendezések és az elektromos szekrények; súlyos esetben személyi sérülések is lehetnek. Ezenkívül a tűzoltórendszerekből és a porral/habbal oltó rendszerekből származó víz és egyéb anyagok további komoly veszteségeket okozhatnak. Ezek a tüzek gyakran nem felügyelt területeken keletkeznek, ezért figyelembe kell venni a tűz más ingatlanokra vagy helyiségekre való átterjedésének kockázatát is.  A tűz és a füst életveszélyt jelenthet, és jelentős károkat okozhat.

A BLAZECUT MEGOLDÁS

 • A BlazeCut automatikus tűzoltó rendszer beépíthető kis és közepes kockázatú zárt területek védelmére. A keletkező tüzet másodpercek alatt észleli, és eloltja, minimális kár vagy fennakadás mellett. A BlazeCut rendszerek tiszta tűzoltó anyagot használnak, amely színtelen, szagtalan, és nem hagy nyomot, maradékot, továbbá nem igényel utólagos tisztítást. Ez az oltószer nem vezetőképes, nem korrozív, környezetbarát és biztonságos az emberek számára. Ideális megoldás arra, hogy megvédje az épületet és a benne élőket a tűz pusztító következményeitől.

  A BlazeCut rendszerek működtetése nem igényel áramellátást, vagy tartalék tápellátással elérhetők, tehát az idő 100%-ában működőképesek akkor is, ha az áramellátás megszakad.

  Kisebb terekhez az egyszerűen telepíthető BlazeCut T sorozatát, a nagyobb és kifinomultabb lefedettséghez pedig a BlazeCut C sorozatú rendszerét ajánljuk.

  Tűzoltó rendszereink számos opcióval és funkcióval állnak rendelkezésre, amelyek egy meglévő riasztórendszerbe integrálhatók, például tűz esetén értesítik Önt, valamint beépített vészkikapcsoló vagy leállító funkcióval is rendelkezhetnek. További opcionális funkciók közé tartozik a füstérzékelőn vagy épületriasztón keresztül történő aktiválás.

  A BlazeCut tűzoltó rendszerek felbecsülhetetlen értékűek, megvédhetik az épületeket, ingatlanokat, embereket és a környező területeket.

Tisztatéri technológia
Tisztatéri technológia
Gyártás
Gyártás
Termelés
Termelés
Elektromos rendszerek
Elektromos rendszerek
Ipari gyártás
Ipari gyártás
Elektromos szekrények
Elektromos szekrények