• +36 30 954 0000
  • blazecut-sales@ple.hu

Épületek

Iparági kockázatok

  • Számos példa van arra, hogy az épületekben tűz keletkezhet. Néhány esetben ez emberi mulasztásra vagy hanyagságra, rosszul működő tápegységekre, túlfeszültségekre, hibás elektromos csatlakozásokra, rövidzárlatokra, túlterhelt áramkörökre vagy elektromos ívre vezethető vissza. Ezek a tüzek katasztrofálisak lehetnek kórházakban, szállodákban, múzeumokban, kormányzati épületekben, lakásokban és társasházakban. A BlazeCut a legtöbb épületben előforduló tűzveszélyes terek védelmére nyújt megoldást, elkerülve ezzel a nagy tüzeket és a nagyobb károkat.
Következmények

  • A tűz pusztító következményei igen kiterjedtek lehetnek: jelentős épületkárok, vagyoni veszteségek. Ezenkívül a tűzoltó rendszerekből és a porral/habbal oltó rendszerekből származó víz és egyéb anyagok további veszteségeket okozhat. Ezek a tüzek gyakran nem felügyelt területeken keletkeznek, ezért figyelembe kell venni a tűz más ingatlanokra vagy helyiségekre való átterjedésének kockázatát is. A tűz és a füst életveszélyt jelenthet, és jelentős károkat okozhat.

A BLAZECUT MEGOLDÁS

  • A BlazeCut automatikus tűzoltó rendszer beépíthető a kis és közepes kockázatú zárt területek lefedésére, így a tüzet másodpercek alatt észleli, és eloltja minimális kár vagy fennakadás mellett. A BlazeCut rendszerek tiszta tűzoltó anyagot használnak, amely színtelen, szagtalan, és nem hagy nyomot, maradékot, továbbá nem igényel utólagos tisztítást. Ez az oltószer nem vezetőképes, nem korrozív, környezetbarát és biztonságos az emberek számára. Ideális arra, hogy megvédje épületét a pusztító következményektől.

    A BlazeCut rendszerek tartalék tápellátással is elérhetők, működtetésük nem igényel áramellátást, az idő 100%-ában működőképesek akkor is, ha az áramellátás megszakad. Az egyszerűen telepíthető alapegységhez a BlazeCut a T sorozatot kínálja, a nagyobb és kifinomultabb lefedettséghez pedig a BlazeCut C sorozatú rendszerét ajánljuk.
    Tűzoltó rendszereink számos opcióval és funkcióval állnak rendelkezésre, amelyek egy meglévő riasztórendszerbe integrálhatók, például tűz esetén értesítik Önt, valamint beépített vészkikapcsoló vagy leállító funkcióval is rendelkezhetnek. További opcionális funkciók közé tartozik a füstérzékelőn vagy épületriasztón keresztül történő aktiválás.

    A BlazeCut tűzoltó rendszerek felbecsülhetetlen értékűek, megvédhetik az épületeket, ingatlanokat, embereket és a környező területeket.
Elosztó szekrények
Elosztó szekrények
Irat-és raktárhelyiségek
Irat-és raktárhelyiségek
Szerver szobák
Szerver szobák
Szerver állványok
Szerver állványok
Kapcsolótáblák
Kapcsolótáblák
Tartalék generátorok
Tartalék generátorok