• +36 30 954 0000
 • blazecut-sales@ple.hu

Adatok és távközlés

Iparági kockázatok

 • Rosszul működő tápegységek, hűtési problémák, rossz szellőzés, felmelegedés és hibás elektromos csatlakozások miatt is keletkezhet tűz. Egyre nagyobb igény van a személyes és az üzleti adatátvitelre, így az üzleti tevékenység és a kommunikáció miatt egyre nagyobb számban vannak jelen adat- és szerverállomások.
Következmények

 • Egy esetleges tűzben megsérült szerver, kapcsolótábla, elektromos szekrény vagy támogató eszköz pusztító következményei nyilvánvalóak. Az elveszett adatok, a kitett adatvédelem, a veszélyeztetett biztonság és a hardvercsere költségei csak néhány a gyakori következmények közül. Ezek a tüzek gyakran nem felügyelt területeken keletkeznek, ezért figyelembe kell venni a tűz más helyiségekre vagy ingatlanokra való átterjedésének kockázatát is, amely életeket és vagyontárgyakat is veszélyeztethet.

A BLAZECUT MEGOLDÁS

 • A BlazeCut automatikus tűzoltó rendszerei oly módon óvják meg értékes adatait, berendezéseit és irodáját, hogy tűz esetén a zárt területen, például egy szerverállványban másodperceken belül automatikusan működésbe lépnek, és szinte azonnal eloltják a tüzet, minimális kárt hagyva maguk után. A BlazeCut ezen rendszerei tiszta tűzoltó anyagot használnak, amely színtelen, szagtalan, és nem hagy nyomot, maradékot, továbbá nem igényelnek utólagos tisztítást. Ez az oltószer nem vezetőképes, nem korrozív, környezetbarát és biztonságos az emberek számára. Ideális megoldás arra, hogy megvédje az informatikai berendezéseket, az adatokat, magát az épületet és a benne élőket a tűz pusztító következményeitől.

  A BlazeCut rendszerek működtetése nem igényel áramellátást, vagy tartalék tápellátással elérhetők, tehát az idő 100%-ában működőképesek akkor is, ha a szerver tápellátása megszakad.

  Kisebb terekhez az egyszerűen telepíthető BlazeCut T sorozatát, a nagyobb és kifinomultabb lefedettséghez pedig a BlazeCut C sorozatú rendszerét ajánljuk.

  Tűzoltó rendszereink számos opcióval és funkcióval állnak rendelkezésre, amelyek egy meglévő riasztórendszerbe integrálhatók, például tűz esetén értesítik Önt, valamint beépített vészkikapcsoló vagy leállító funkcióval is rendelkezhetnek. További opcionális funkciók közé tartozik a füstérzékelőn vagy épületriasztón keresztül történő aktiválás.

  A BlazeCut tűzoltó rendszerek felbecsülhetetlen értékűek, megvédhetik a szervereket, az embereket és a környező területeket.
Szerver állványok
Szerver állványok
Kommunikációs torony kapcsolószekrény
Kommunikációs torony kapcsolószekrény
Kapcsolótáblák
Kapcsolótáblák
Tartalék akkumulátorok
Tartalék akkumulátorok
Telco tornyok
Telco tornyok
Elektromos szekrények
Elektromos szekrények